Shanxi yushe mauga afi laveai, i le valu aso mulimuli ane tape, toetoe lava 7,000 tagata e auai i le galuega laveai

O le matagaluega a le itumalo o Shanxi o le pulega o faalavelave faafuasei na tatalaina le tala i le taeao o le aso 24, i le taimi nei, o le "3.17" afi o le vaomatua i yushe ua tineia uma le afi tatala, ua ulufale atu i le tulaga o le faamamaina ma le puipuia o le nofoaga afi.

Pe tusa o le 11:30 i le taeao i le aso 17 o Mati, na tupu ai se afi i le nuu o jiaohongsi, i sisifo o lona taulaga, yushe county, Jinzhong city, Shanxi Province.O le pito o le afi o loʻo i totonu o le mauga i le vaeluaga o yushe, heshun, taigu ma yuci, ma fanua lavelave, afu tifato ma tifato, papa ta'ape, mafiafia qiao vai, le mautinoa le savili ma faigata tele i taua.

fou

O le afi afi afi a Gansu na faia le gaioiga masani o le tapeina o le afi ma faʻatutu le pamu vai e tape ai le afi, o le aʻafiaga na iloagofie.

E tusa ai ma le fuimu afi afi a le atunuu, vaega faapolofesa o le vaomatua i le lotoifale o loo tau afi afi, leoleo faaauupegaina, vaega o faalavelave tutupu faafuasei militia e faamama le afi totoe, cadres i le lotoifale ma le tele o leoleo le nofoaga afi i le echelon deployment, vaevaega-tau, faasaienisi. fuimu. E tatau i le au laveai afi ona faʻamautinoa le vai faʻaaogaina mo le afi ma faʻatino le vavaeeseina o sprinkler.

I le taimi nei, o le “3.17″ nofoaga afi vaomatua ua tineia uma, ua ulufale atu i le faamamaina ma le leoleoina tulaga afi.


Taimi meli: Apr-05-2020