Hebei tulafono mo saihanba miliona eka o le vaomatua e fausia ai se pa puipui

I le aso 1 o Novema, na amata faamamaluina ai Tulafono Faʻatonu mo le puipuia o afi i le Vaomatua o Saihanba ma le Mutia, fausia se "firewall" i lalo o le tulafono a le tulafono mo le "Great Green Wall" o Saihanba.

"O le faʻatinoina o tulafono faatonutonu o se faʻailoga taua mo galuega puipuia o mutia vao a Saihanba Mechanical Forest Farm, faʻailogaina se mataupu fou o le puipuiga o afi i Saihanba mechanical Forest Farm ma ona nofoaga lata ane."Fai mai Wu Jing, sui faatonu o le Hebei Forestry and mutia Bureau.

 e29c-kpzzqmz4917038

O a mea taua o lenei tulafono faatonutonu ma o a puipuiga o le a saunia?Na faatalanoaina e le au tusitala tagata tomai faapitoa i le vaega o le National People's Congress, vaomatua ma mutia, faatoaga vaomatua ma isi fanua, mai upu autu e lima e faauigaina ai le faatinoga o tulafono faatonutonu o le a aumaia ai suiga.

Tulafono e pulea afi: tulafono, faanatinati, faanatinati

I le 59 tausaga ua tuanaʻi, e tolu augatupulaga o tagata Saihanba na totoina le 1.15 miliona mu o laau i luga o le toafa, ma fausia ai se vaipuna e leoleo ma lanu meamata mo le laumua ma le itu i matu o Saina.I le taimi nei, o faʻatoʻaga vaomatua o loʻo i ai le 284 miliona kupita mita o le vai, faʻaumatia 863,300 tone o le carbon ma faʻasaʻoloto 598,400 tone o le okesene i tausaga taʻitasi, ma le aofaʻi o le 23,12 piliona yuan.

O le fausiaina o se puipui malosi o le vaomatua e fesoʻotaʻi ma le saogalemu o le siʻosiʻomaga ma tupulaga i le lumanaʻi.


Taimi meli: Nov-10-2021