O le Baoshan Station o le China Southern Airlines Station na auina atu se K-32 helikopa e faʻatautaia vave ai se afi afi.

saogalemu afiI le aso 22 o Fepuari, na tupu ai se afi o le vaomatua i Shangdazhai, Huangmao Community, Jinji Township, Longyang District, Baoshan City, Yunnan Province.At 16:43 PM, na amata loa le nofoaga o Baoshan o le Southern Air Forest Station a le Matagaluega o Faalavelave Tutupu Faafuasei. faiga fa'alavelave fa'afuase'i ma fa'atulagaina galuega lavea'i fa'afuase'i va'alele ina ua uma ona maua le talosaga lavea'i afi.

 

O le K-32 helicopter na tu i le Changlinggang Helicopter Field i Baoshan na alu i le 17: 30 e faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga ma le pakete afi faʻaumatia galuega. Ina ua maeʻa suʻesuʻega, o le vaomatua o le afi afi o Yunnan pine ma Huashan pine, e leai se mea taua. faataamilo, o le helikopa i le taufaamatau o le tele afi laina mo le tautau i fafo, sausau 2 paelo o vai e uiga i 6 tone, i le faamaopoopoina o le eleele ma le ea malosi, o le afi nofoaga afi na tape uma.

O le tau afi, Baoshan nofoaga vave tali, faamaopoopoina malosi, i luga o le nofoaga o le faamautinoaina o le saogalemu i luga o le nofoaga afi ma le manuia le faatinoina o le faagaoioiga siitia, tuuina atu le taʻaloga i le vaalele tali faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi, o le lelei o aafiaga laveai taua, ua uma ona faʻamaonia atoatoa. e le Baoshan City Forest Fire Department


Taimi meli: Mati-02-2021