Tuu i taimi uma tagata i le tulaga maualuga i lou Loto - Manatua le "tagata fuimu sili ona matagofie" o loʻo tau i luga o le laina pito i luma o Henan Lolo ma le toomaga.

t01a0a8306c98f78c8e

 

O i latou ia o le sui o le au laveai afi atoa a le atunuu, o le puipuiga masani o lologa ma totogi fesoasoani i luma;Latou te faʻaaogaina le faʻamaoni e faʻapupulaina ai le faavae o sui o le pati, ma gaioiga e faʻavae ai le ata o le faʻailoga;Latou te manatua pea le uluai misiona, o le taimi faigata avega mamafa, lotofuatiaifo manino vaitau fou mumu lanumoana "faamaoni i le pati, amio pulea, alu i le afi ma le vai, tuuto i tagata" ili tautoga!

 

Ave le faataitaiga e pei o le faata, ma le paionia.Talu ai nei, o le matagaluega o Faalavelave Tutupu Faafuasei afi laveai bureau henan lologa i luma o le ofisa autu na faamatuu atu ai le tele o afi nofomau ma o le faamalosia o le au na aliaʻe mai galuega gaoioi ma le alualu i luma masani, susulu moli moli, musuia le malosi o le agai i luma.

 

I luga o le puipui, e ala i le upega

 

Sa latou usiusitai i le valaau i le tiute

 

I le aso 20 o Iulai, na lolovaia ai le alavai laina 5 i Zhengzhou i timuga i le taimi vave.O Yin Quanming, o le faiaoga faaupufai o le nanyang Road Fire rescue station i le aai o Zhengzhou, i le Itumalo o Henan, na taitaia le 14 o sui auai e fe'a'ei luga o le pa ma upega e tetee atu i le tafe o tagata, oso i totonu o le alia ma sopo i luga o le vaitafe, ma aumaia le faamoemoe i le sili atu nai lo 300 pasese na saisai i totonu o le taavale.

 

Dong!Dong!Dong!

 

A’o fa’alogoina le leo o tulagavae i luga o le taualuga o le ta’avale o aga’i mai, ma o ao moli mafanafana o lo’o fememea’i mai le pogisa ma le loloto o Pupuni, na vaaia ai loa le au fuimu o ta’ei tioata ma aapa atu i tagata o lo’o valaau mo se fesoasoani.

 

“Aua le popole tagata uma, taitoatasi ina ia o mai i fafo” “tuu ia matapogia, tagata manunu’a e muamua”… Na uu lima e Yin Quanming o le motu o tagata ma faaauau pea le ola.

 

A o faaauau pea ona alu a’e le vai, sa sii a’e e ia ma lana vaega fata o lo o tauave ai e ua manu’a i luga o o latou ulu, ma folo a latou faatonuga i le leo o le vai, ae sa faaauau pea taumafaiga laveai.

 

'Ou te mautinoa e te sau e lavea'i i matou!“O se mapusaga le vaai atu ua o mai le au fuimu!”O le pasese laveai na fetinai i le tele o taimi.

 

Jinan, le itumalo o Shandong, su'esu'e ma lavea'i maile ofisa tolu afi afi Zhangjialong, faatolu ona aafia i misiona laveai lologa.Na maua e Henan le faʻamalosia pe a faʻatonuina, o le lolo o loʻo tauivi lima "veteran" e tausia le tina o le falemaʻi malolo tatala, faʻamautu i se tusi o le valaaulia.Na ia faapea mai ma le maumauaʻi: ​​“Ou te masani i le laveaʻiina o vai, pe ou te alu!”

 

I le tolu ao ma le tolu po i Kaifeng, na tu ai le vae o zhang jialong i le matagi ma timuga.Ina ia aua le faatuai le laveai, sa na ona ia tago i se maea vaomago e faaleleia.Na fesili isi, na ia fai mai i taimi uma: "e le afaina, e mafai lava ona ofuina."Faʻatasi ai ma le tomai faʻatautaia o vaʻa tekonolosi, zhangjialong ma isi mo le 8 itula e aveese ai le fesiitaiga o le sili atu i le 120 tagata na puʻeina.

 

O le fatu o le aiga o le fale

 

Sa latou ofo atu e o i luma

 

O fa'alavelave mamafa o timuga i totonu o le nu'u e ogaoga, e a'afia ai taua uma i fafo atu o le Heart of the Henan fire officer.

 

O Yang Hui, o se tagata fuimu a le malo tumau i Yingpu Fire and Rescue Station i Qingpu District, Shanghai, o le sa malolo i lona nuu o Shangqiu, sa le mafai ona nofo filemu mo sina taimi.Na ia faatauina se nofoa ma alu saʻo loa i Anyang.

 

“O a'u o se tasi o le vasega vai mamao.O lea ua ou talosaga e auai i le au.”

 

Pe a auina atu e le 'au toniga afi, e faʻafeiloaʻi Yang Hui, uu lima.Sa ia sui i lona suti moli moli masani ma alu i le masini ma se moliuila seia iu ina toafilemu.

 

Ose falea'oga malulu ta'avale i le lotoifale 3000 sikuea mita o le lua, vai e o'o i le 8 mita le loloto."E tusa ai ma tulaga faʻaogaina o le loli vai mamao, o le paipa pamu e mafai ona faʻaogaina saʻo pe a uma ona faʻamalolo e le lima siʻi!"Na lagona e Yang hui le mitamita ona o ona tomai faapolofesa sa faaaoga i lona nuu.O le tele o le vai na alu i totonu o le fitu itula.

 

Guan Xinming, o se tagata fuimu mai le Weiyang Road Special Service station i le taulaga o Yangzhou, Jiangsu Province, na talosaga mo se fesoasoani i lologa i lona nuu i le itumalo o Henan mo le tele o taimi.“O au o se tagata aau lelei!Tuu a'u ou te alu!E le gata i lea, o loʻo i ai loʻu aiga ma aiga.E leai se mafuaaga ou te le auai ai.Ou te talosaga atu mo se faatagaga a le faalapotopotoga!”

 

I le avea ai o se sui malosi o le CPC, na feagai Guan Xinming ma le galuega faigata o le aveeseina o le afe ma afe o tagata gasegase, o latou aiga ma le aufaigaluega faafomaʻi mai le Central China Cardiovascular Hospital i Fuwai, Zhengzhou mo le taimi muamua ina ua ia auai i le laveaʻiina o lologa.E lē galo iā te ia le faia o ni tapulaa maumaututū mo ia lava o se sui o le pati.

 

O le tamā o le tamā o Guan Xinming, o lē na tau ma lologa i Enshi, Hubei i le 50 tausaga talu ai, na sau e faafiafia le au fuimu: “I taimi o faalavelave, e tatau ona avea i matou o sui o le pati ma paionia, taʻimua ma fai se faaaʻoaʻoga!”

 

I le faaiuga o le aso, na aveese ai e Guan ma lana au le silia ma le 220 tagata.Ina ua sau le tama o Guan Xinming e fesoasoani ia te ia ma fai atu i lona atalii, ua susu uma, “Manaia, atalii!”

 

Uso e tasi le mafaufau e mafai ona tipi i le uamea

 

Latou te tutu faatasi i le mafiafia ma le manifinifi

 

Uso Tiger, tama ma tama fitafita.

 

O le tau i le laveai o lologa ma le fesoasoani i le laina pito i luma o le au laveai afi, o nisi o uso, o se uo lelei.Sa felagolagomai le tasi ma le isi ma tau faʻatasi e faʻamalosia lo latou manaʻoga muamua ma faʻataunuʻuina la latou misiona.

 

t01f50f99a8c917fa38 t014aa1c4e23d6236e2 t018d23c86e50922fe6 t0110deda42c86b6f93 t01146b62c284dd4881


Taimi meli: Au-03-2021