Lapataiga mo le tineia o mu i le vaomatua

Eria vanu.

Tineimu tagata faigaluega i totonu o le vanu o le afi mauga, e tatau ona tatou gauai atu i le muamua o le afi e gaosia e le afi lele e faigofie ona mu le fanua mauga lata ane, siomia e tagata afi afi; Lona lua, pe a mu le afi, o se aofaiga tele. o le okesene e faʻaumatia, ina ia paʻu ai le okesene o loʻo i totonu o le ea i le pito i lalo o le vanu, ma faʻaumatia ai le afi afi i le oti.

Avanoa.

Pe a agi le matagi i le umi o se vanu ma e eseese le lautele o le vanu mai lea nofoaga i lea nofoaga, o le saosaoa o le matagi e faateleina i le mea vaapiapi.Ua ta'ua lea mea o le canyon wind, po o le canyon effect. Sa mu le afi i totonu o le vanu, ma sa matua saoasaoa lava ma matautia le tau ai i le vanu.

Sone alavai.

Afai e mu le alavai autu i luga o le mauga afi, o le a liliu le afi pe a fetaiaʻi ma se lala. O le lala i le mu, ae le faigofie i le itu autu alavai o le atinae, o le mea lea, pe afai o le afi afi autu, afi afi tagata faigaluega. mai le alavai autu i le alavai autu e le saogalemu.

Sone malae nofoa nofoa.

Pe a sopoia e le matagi le nofoa nofoa o le tuasivi mauga (o lona uiga, o le mamao i le va o atumauga e lua ma le maualuga o le vanu ma le tuasivi mauga e le mamao ese), e foliga mai e fausia ni afa faalava ma saosaoa, e mafai ona mafua ai. faaleagaina o tagata fuimu.

O se atu mauga e tupu a'e faasolosolo. Pe a iai ni mauga maualuluga faasolosolo i luma o le afi, e vave ona tupu le afi i luma, ma e tele atu mauga o le a mu uma i le taimi e tasi.E le saogalemu le fauina o laina afi i luga o tuasivi i luma o le afi.


Taimi meli: Mati-03-2021